columbus nie działa wyłączanie z kierownicy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cukier311
    Classic
    • 2010
    • 25

tombab, To cieszy jak można było pomóc.
  • rafik11
    Rider
    • 2009
    • 448

tak jak w temacie nie działa mi wyłączanie radia z kierownicy. Kierownica multifunkcyjna i owszem sterowanie radiem działa (wyciszanie, pogłaśnianie, zmiana stacji, zmiana źródła dźwięku czy przesuwanie piosenek)natomiast nie działa wyłączanie radia. PO naciśnięciu i dłuższym przytrzymaniu tego "scrolla" po lewej stronie na kierownicy nie wyłącza się clumbus, tak było na swingu że po dłuższym naciśnieciu wyłączał się. Czy coś mam źle zakodowane czy tak powinno być?

Komentarz

• Enriquez
      RS
      • 2009
      • 7685
      • Superb III (3V3)

mój też się nie wyłącza, ale nie widzę w tym żadnej wady, pierwsze słyszę że tak ma być
      Pozdrawiam
      Marcin

Komentarz

• rafik11
        Rider
        • 2009
        • 448

ja miałem tak ze swingiem, owszem sam sposób trochę mnie irytował bo trzeba było tak przytrzymać ze 2 sekundy no ale działało. Nawet w instrukcji do radia(odbiór auta grudzien 2009) tego nie było dopiero później w aktualizacji instrukcji dopisali ze tak się wyłącza.

Komentarz

• piotrek_gdy
          RS
          • 2008
          • 7723
          • Volkswagen
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez rafik11
          nie wyłącza się clumbus
          nigdy się nie wyłączał- włącza się natomiast wybieranie głosowe przy naciśnięciu rolki
          przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• Andys
            Elegance
            • 2007
            • 762

Zamieszczone przez piotrek_gdy
            Zamieszczone przez rafik11
            nie wyłącza się clumbus
            nigdy się nie wyłączał- włącza się natomiast wybieranie głosowe przy naciśnięciu rolki
            Pod warunkiem, że masz włączone PTT, jeśli nie masz - działa jako MUTE.
            Pozdrawiam,
            Andys

Komentarz

• rafik11
              Rider
              • 2009
              • 448

własnie po naciśnięciu działa jako mute, pytanie a co to jest PTT i gdzie to ewentualnie aktywować

Komentarz

• Andys
                Elegance
                • 2007
                • 762

Push To Talk, aktywuje funkcję wybierania głosowego. Szczerze mówiąc, nie pamiętam czy aktywuje się go w Columbusie, czy w sterowniku kiery, obstawiam na to drugie.
                Pozdrawiam,
                Andys

Komentarz

Pracuję...